Brug af cookies

Cookies er små tekstfiler som lagres på din computer for at give dig en bedre oplevelse. For eksempel bruges en cookie til at holde dig logget ind, når du browser på vores hjemmeside, så du ikke behøver at genindtaste dine login oplysninger.

Cookies hjælper os også med at indsamle statistik, men de kan ikke fortælle os hvem du er; dataene er upersonlige og bruges til at optimere hjemmesiden. Du kan altid slette cookies fra din harddisk, og også ændre indstillinger angående cookies i din browser. Dette kan dog betyde at du ikke kan bruge visse funktioner på webstedet.

Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage eller gemme cookies, kan du slette eller blokere dem. Vi har her samlet vejledninger til, hvordan cookies håndteres i de mest populære browsere.

Persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Brug af persondata

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.